Beskrivning
Många av Hardcore Carnivore Black-fansen, älskade smaken men tyckte att den svarta färgen inte passade vissa rätter som t.ex. ribs. De lyssnade! Red har en lika enkel och läcker smakprofil som Black, men med en gyllenröd helt naturlig röd nyans – inga konstgjorda färgämnen här!
Till skillnad från många rubs avsedda för fläsk är Hardcore Carnivore Red inte särskilt söt. Detta gör att du kan anpassa den till din egen nivå av sötma genom att tillföra t.ex. honung eller farinsocker.
Användning: torka köttet med hushållspapper strö sedan över frikostigt med Hardcore Carnivore Red innan du tillagar det. Om du ska laga t.ex. ribs, bog eller karré low & slow gnid in köttet med Red 15-20 minuter innan du börjar tillaga det. Hardcore Carnivore Red kan snabbt bli en stapelvara i ditt köks- och BBQ-skafferi.
Innehåll: Havssalt, paprika, chili, svartpeppar, socker, torkad vitlök, lök, kiseldioxid (klumpförebyggande medel mindre än 2%).
Vikt: 311 g
Hardcore Carnivore Red är utan Glutamat (MSG) och utan artificiella färgämnen.
YEP. Hardcore Carnivore is a killer. No filler. You are getting a bottle of Premium ingredients.
Skapad av Jess Pryles och ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.